Magazin Adaptabil

Toate studiile făcute de Google și alți titani ai online-ului arată că peste 70% din traficul făcut în online se face de pe un un dispozitiv de tip smartphone sau tabletă. Pentru un magazin online de succes adaptabilitatea la orice dispozitiv este crucială. Clienții vor simți o experiență plăcută, vor petrece timpul cu drag pe magazinul tău online, iar shoppingul va fi cu siguranță prezent. Echipa noastră este specializată în crearea de magazine online care oferă experiențe similare cu aplicațiile de top. Nu ne crede pe cuvânt și răsfoiește portofoliul nostru pentru a vedea câteva din magazinele create de noi.

VREAU MAGAZIN

UX DESIGN

A arăta foarte bine este un plus pentru un magazin online, dar ce se întâmplă atunci când pe lângă asta adăugăm și un UX potrivit clienților către te adresezi? E simplu, feelingul clienților va fi că folosesc o aplicație, totul va fi intuitiv și implicit experiența lor pe magazinul tău va fi demnă de a o recomanda prietenilor. Tu tot ce trebuie să faci este să te pregătești pentru avalanșa de comenzi care se îndreaptă către tine! La SelectWeb vei primi un magazin care va vinde, un magazin care se va plia perfect pe nevoia clienților tăi. În plus, ne vom asigura că viteza de încărcare a paginilor va fi instantă, pentru un curs cât mai fluent de la produs și la introducerea datelor cardului!

ÎNCEPE PROIECT NOU

Magazin tip eMAG

Permite altor firme să îți trimită o cerere de a deschide un magazin pe platforma ta! Echipa noastră este specializată în dezvoltarea de softuri de tip Ecommerce Vendors, cum ar fi bine cunoscuta platformă eMag. Toate procesările vor fi automate și ușor de utilizat, tu vei câștiga un procentaj din vânzările partenerilor tăi, iar plățile se efectuează automat. În magazin se găsesc statistici pentru fiecare parametru, totul poate fi sub controlul tău, la un click distanță. De asemenea clienții de pe platformă beneficiază de o platformă în care găsesc în orice moment comenzile efectuate, urmărirea acestora, dar chiar și opțiunea de a returna produsul printr-o procedură simplă și automatizată.

VREAU OFERTA

PLATA SIGURĂ

Anii noștri de experiență în dezvoltarea și mentenanța a zeci de magazine ne-au arătat că în procesul de cumpărare nu trebuie să existe piedici. Traseul trebuie să fie unul simplu, de la produs, la adăugarea lui în coș, introducerea datelor necesare, a cardului și gata! Comanda a fost plasată. Din fericire, cunoaștem toate metodele de a simplifica acest proces, astfel încât rata de conversie să crească iar tu să fii mulțumit de fluxul de comenzi pe care îl primești. Siguranța a fost întotdeauna pe primul loc pentru noi, astfel toate tranzacțiile și procedurile sunt complet criptate, deci complet safe! Clienții tăi te vor percepe ca pe un Magazin serios, care intră în rând cu brandurile de top!

ÎNCEPE PROIECT NOU
Contact

N-ar fi tare să-ți începem proiectul?

Lasă-ne câteva detalii despre ideile tale, suntem bucuroși să-ți primim viziunea și să o transpunem în realitate.