Postări pe blog

Materialul de blog este cel mai eficient tip de creație de conținut web pentru a genera conștientizarea mărcii, conform celor mai mulți agenți de marketing de conținut B2B și B2C. Dar atunci când o nouă postare pe blog este publicată la fiecare 0,5 secunde, „destul de bun” nu va fi suficient. O echipă de scriitori talentați dotați cu date de la Google Analytics, SEMrush și alte platforme face diferența dintre conținutul decent și conținutul uimitor. Conținutul pentru optimizarea motoarelor de căutare (SEO) este rezultatul unor scriitori profesioniști care preiau informații de la echipa de marketing și le împletesc în postări de blog care ajung să fie prezente în prima pagină a căutărilor Google.

VREAU OFERTA

Crearea de eBooks

Echipele noastre editoriale și de design grafic sunt mereu pregătite pentru crearea de noi eBook-uri. Aceste elemente grafice atrăgătoare pot fi scrise cu aceeași cantitate de cunoștințe și autoritate precum a unei cărți. Fiecare pagină a fiecărui eBook pe care le creăm conține suficient text pentru a transmite un mesaj fără a copleși cititorul. Acest lucru permite încorporarea elementelor de design care se potrivesc cu conținutul scris, dar implică și faptul că fiecare cuvânt trebuie luat în considerare cu atenție. Autorii noștri colaborează cu echipa dvs. de marketing pentru a analiza subiectele cărților electronice, pentru a crea o schiță și pentru a produce text pentru fiecare pagină, ținând cont de numărul de cuvinte și de ajutoarele vizuale. Produsul final este unul foarte atractiv din punct de vedere vizual, care oferă clienților potențiali direcție și instruire.

ÎNCEPE PROIECT NOU

Conținut personalizat

Aproape fiecare plan de marketing de conținut necesită text personalizat care nu intră în domeniul de aplicare al serviciilor tipice de scriere de articole. Dacă este un material care trebuie scris, totuși, scriitorii noștri pricepuți pot și vor face acest lucru. SelectWeb este soluția atunci când aveți nevoie de: contribuții ale invitaților care apar în publicațiile comerciale, prezentări de seminarii web și diapozitive PowerPoint la conferințe din industrie, distribuția de fluturași sau broșuri la conferințe și activități ale companiei, rezumate executive pentru cercetări originale, descrieri de produse, rezumate LinkedIn, discursuri pentru evenimente sociale, materiale de instruire în afaceri și multe altele. Indiferent de conținut, îl scriem dacă este necesar. Și dacă îl scriem, își va îndeplini obiectivele.

CONTACT
Contact

N-ar fi tare să-ți începem proiectul?

Lasă-ne câteva detalii despre ideile tale, suntem bucuroși să-ți primim viziunea și să o transpunem în realitate.