Ce este managementul rețelelor sociale?

Pe măsură ce rețelele sociale evoluează, jucătorii de pe piață își mențin scopurile principale: comunicarea și comunitatea. Datele Sprout Social au arătat că 57% dintre consumatori vor urmări pagina de socializare a unei companii pentru a afla despre noi produse sau servicii. La SelectWeb, adoptăm o abordare holistică pentru gestionarea cu succes a conturilor de rețele sociale ale clienților noștri. Compania noastră de management a rețelelor sociale combină soluții organice și plătite pentru a oferi cele mai eficiente și profitabile rezultate.

VREAU OFERTA

Procese integrate pentru impact maxim

Marketingul pe rețelele sociale implică procese mai integrate pentru a asigura o interconectare între client, conținut și companie. Simpla partajare a link-urilor către conținutul sau paginile tale web pe canalele tale de socializare nu este suficientă dacă speri să obții rezultate pentru activitățile tale în social media. Planul de management al rețelelor sociale trebuie să conțină: 1.Crearea strategiei: harta sau planul care conține obiectivele tale de socializare, pașii pentru a le atinge, o cronologie corespunzătoare și valori pentru a urmări progresul. 2.Monitorizarea interacțiunii inbound: procesul de răspuns la comentarii, întrebări și interacțiuni cu tot conținutul și profilurile din rețelele sociale și continuarea conversației inițiate de urmăritori. 3.Monitorizare Analytics: culegerea și verificarea datelor în raport cu valorile pentru a asigura obținerea rezultatelor.

ÎNCEPE PROIECT NOU

Bucurați-vă de beneficii fără efort

Deși este esențial pentru proprietarii de afaceri și agenții de marketing să înțeleagă adevăratul efort și costul pe care îl implică marketingul pe rețelele sociale, ei ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de beneficiile incredibile pe care le poate aduce o strategie completă. Dacă doriți aceste beneficii la o fracțiune din cost, luați în considerare modul în care o agenție de management al rețelelor sociale este poziționată în mod unic pentru a vă sprijini. De ce să-ți irosești șansa de a crește gradul de cunoaștere a companiei tale, de a genera clienți potențiali și de a strânge vânzări încercând să o faci singur și nereușind?

CONTACT
Contact

N-ar fi tare să-ți începem proiectul?

Lasă-ne câteva detalii despre ideile tale, suntem bucuroși să-ți primim viziunea și să o transpunem în realitate.