Design Adaptabil

Toate studiile făcute de Google și alți titani ai online-ului arată că peste 50% din traficul făcut în online se face de pe un Smartphone. Dacă mai adăugăm și procentajul obținut de tablete, ajungem ușor spre 60-70%, trafic pe care și tu îl vei primi de asemenea pe website-ul tău. În acest caz este crucial ca tu să ai un site la zi, care se adaptează perfect pe orice telefon sau tabletă, astfel încât clienții tăi să fie mulțumiți de faptul că ți-a păsat într-atât de ei încât să le oferi un website de calitate. Echipa noastră este specializată în a crea website-uri care pe device-urile portabile dau aspectul unei aplicații, crescând astfel probabilitatea de a vă impune în fața concurenței.

PROIECT NOU

Redesign Website

Cu toții cunoaștem acele website-uri învechite, de care nu s-a mai ocupat nimeni și nu arată prea bine, astfel încât în 2021 nu-ți mai vine să pierzi timpul pe ele, orientându-te spre website-uri mai moderne, cu funcționalități mai bune și design mai futuristic. Ai și tu cumva un website învechit? Nu-ți face griji, suntem experți în transformarea vechiului tău website și aducerea lui la zi, în pas cu ultima tehnologie. După ce va trece prin mâinile noastre, clienții tăi vor spune că sigur îți merge bine, din moment ce prezența ta în online s-a schimbat radical. Astfel le vei da încredere în brand-ul tău și succesul va fi doar un bonus.

VREAU REDESIGN

UX Design

UX (user experience) design este procesul prin care sunt create produse care oferă experiențe relevante pentru utilizatori. Așadar, website-ul tău trebuie să aibă un amplasament al elementelor și butoanelor care să ofere vizitatorilor experiența pe care și-o doresc. Este foarte important ca lui să îi vină website-ul tău ca o mănușă, să poată cumpăra ușor și rapid produsul oferit de tine. Dar nu mă crede pe mine pe cuvânt și hai să vedem ce spun statisticile: 70% din cei care abandonează coșul de cumpărături o fac din cauza proastei experiențe pe site; Companiile pierd $62 miliarde din cauza customer service-ului de proastă calitate; și altele.

PROIECT NOU

Suport Gratuit

Schimbările din mediul online se produc zilnic. Noi reglementări, noi caracteristici, noi obstacole. Pentru asta ai nevoie de o echipă care să ofere suport și mentenanță website-ului tău. Din momentul în care ne-ai ales pe noi ca și partenerii tăi de baricadă în online, vei beneficia de suportul echipei noastre garantat. În funcție de planul ales de tine și de nevoile tale perioada de suport poate varia, dar vei primi 30 zile GRATUIT suportul nostru, indiferent de pachetul ales. În pachetul nostru de suport includem verificări periodice ale parametrilor de funcționare, identificarea potențialelor erori și căutarea unor noi oportunități de creștere.

CONTACTEAZĂ-NE
Contact

N-ar fi tare să-ți începem proiectul?

Lasă-ne câteva detalii despre ideile tale, suntem bucuroși să-ți primim viziunea și să o transpunem în realitate.