DESPRE NOI

SelectWeb a fost creat din dorința noastră de a aduce o schimbare în lumea virtuală prin produse făcute de noi în cea mai originală și creativă manieră. Totul a început de la frustrarea noastră pe care o simțeam văzând atâtea website-uri plictisitoare, învechite și business-uri care eșuează din cauza nepriceperii în online.

CE FACEM

Îți oferim soluții complexe în Web Design, creare de magazin online, te ajutăm în Branding, prin creare de nume, logo, temă și încadrare în piață, optimizare SEO pentru a fi printre primele căutări pe Google, îți scriem articolele și ne ocupăm de toată zona de Marketing. Practic te ducem de la stadiul de idee, la stadiul de business complex.

PENTRU TINE

SelectWeb este soluția perfectă pentru tine dacă:

-Ești la început, ai doar ideea și nu știi ce să faci;
-Ai deja un website și o strategie dar nu dă roade, simți că nu faci ce trebuie;
-Ai deja rezultate, dar te plafonezi și... cu toții știm că întotdeauna e loc de mai bine.

ANGAJĂM

Programatori cu cunoștințe solide de PHP si MySQL, experiență cu framework, cunoștințe de nivel avansat de HTML, CSS, JavaScript (jQuery). De asemenea, constituie un avantaj experiența in dezvoltarea in mediul Linux/Vagrant; experiența cu linia de comanda Linux; experiența in configurare servere: Apache, MySql, Git.

REALIZĂRI

Suntem cunoscuți pentru rapiditatea și promptitudinea de care am dat dovadă în fiecare proiect în care ne-am implicat. Am creat site-uri, branduri, logo-uri și optimizări pentru numeroși clienți de seamă, cele mai de seamă fiind GymHyper.com, terapiaHLT.com, TopCursuri.ro, FitEternal.com, CustomShop.ro și multe altele.

Contact

N-ar fi tare să-ți începem proiectul?

Lasă-ne câteva detalii despre ideile tale, suntem bucuroși să-ți primim viziunea și să o transpunem în realitate.