Cea mai extinsă și cuprinzătoare introducere în marketingul online pe care o veți găsi oriunde.

  • De ce am scris acest ghid? Marketingul online se mișcă cu viteza luminii. Pentru a ține pasul, aveți nevoie de o bază solidă cu judecata pentru a gândi critic, a acționa independent și a fi neîncetat creativi. De aceea am scris acest ghid – pentru a vă împuternici cu elementele mentale pentru a rămâne în față într-o industrie agresivă. Există o mulțime de ghiduri de marketing. De la manuale la tutoriale video online, puteți alege cu adevărat. Dar, am simțit că lipsește ceva – un ghid care începe cu adevărat la început pentru a dota profesioniștii deja inteligenți cu un echilibru sănătos de sfaturi strategice și tactice. Ghidul pentru începători pentru marketing online înlătură acest decalaj.
  • Cui se adresează acest ghid? Am scris acest ghid pentru un public care acum își face intrarea pentru prima dată în lumea Marketingului, pentru antreprenori cu experiență și proprietari de întreprinderi mici, pentru candidați de nivel mediu și manageri de marketing care au nevoie de resurse pentru a-și instrui rapoartele directe. Mai presus de toate, vrem ca atunci când termini de citit acest ghid, să ai senzația de încredere în strategia ta de marketing.
  • Cât din acest Ghid ar trebui să citiți? Acest ghid este conceput pentru a fi citit din scoarță-n scoarță cum s-ar spune. Fiecare nou ghid se bazează pe cel anterior. O idee esențială pe care vrem să o consolidăm este aceea că marketingul ar trebui evaluat holistic. Ce trebuie să faceți este acest lucru în ceea ce privește cadrele și sistemele de creștere, spre deosebire de campanii. Citirea acestui ghid de la început până la sfârșit vă va ajuta să conectați numeroasele părți în mișcare ale marketingului la obiectivul dvs. de ansamblu, care este rentabilitatea investiției.

1. Fii focalizat pe clienții tăi

Clienții, potențialii clienți și partenerii dvs. sunt esența afacerii dvs. Trebuie să vă construiți strategia de marketing în jurul lor. Pasul 1 al marketingului este înțelegerea a ceea ce doresc clienții dvs., ceea ce poate fi o provocare atunci când aveți de-a face cu un public atât de divers. Acest ghid vă va ajuta să parcurgeți procesul de construire a conexiunilor personale la scară mare și elaborarea de propuneri de valoare pentru clienții dvs. care să ducă la rentabilitatea investiției pentru compania dvs. Începeți acum.

2. Construiți-vă cadrul de marketing

Specialiștii în marketing mediocru gândesc în termeni de campanii. Marii marketeri gândesc în termeni de cadre de creștere. Aflați cum să vă poziționați strategia de marketing într-un motor de venituri durabil, pozitiv cu rentabilitatea investiției pentru compania dvs. S-au dus zilele marcajului superficial. Folosiți valori pentru a crea un flux solid de venituri. Începeți acum.

3. Dezvoltați povestea mărcii dvs.

Când oamenii cheltuiesc bani, se gândesc atât cu creierul lor rațional, cât și cu cel emoțional. Cele mai eficiente cadre de marketing le atrag pe ambele. Povestirea este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care compania dvs. le poate folosi pentru a construi conexiuni cu clienții. Acest ghid vă va ghida prin mecanica cultivării poveștii companiei dvs.

4. Aduceți clienții pe site-ul dvs.: fundamentele achiziției de trafic

Puteți avea cea mai uimitoare vitrină web, blog sau produs din lume, dar dacă nu obțineți trafic, strategia de creștere a afacerii dvs. va cădea. Această postare vă va ajuta să parcurgeți unele dintre cele mai frecvente cadre de achiziție de trafic gratuit și plătit pentru a aduce vizitatori pe site-ul dvs. web

5. Obțineți dreptul de instalare: fundamentele optimizării conversiilor

Achiziționarea traficului este doar jumătate din ecuația de marketing. Trebuie să investiți timpul în construirea unei strategii pentru creșterea vânzărilor. Optimizarea conversiei este practica de conversie a vizitatorilor pentru prima dată în clienți și convertirea clienților pentru prima dată în cumpărători repetat. Această postare vă va învăța cum.

6. Construiți conexiuni de public cu Content Marketing

Marketingul de conținut este mai mult decât doar blogging. Când este executat corect, conținutul, inclusiv articole, ghiduri (ca acesta), seminarii web, videoclipuri și chiar semnături prin e-mail pot fi factori puternici de creștere pentru afacerea dvs. Concentrați-vă pe construirea încrederii și producerea unei calități uimitoare. Și, mai presus de toate, asigurați-vă că capturați valorile potrivite. Creați conținut pentru a genera rentabilitatea investiției. Măsurați rezultatele corecte. Acest ghid vă va învăța cum.

7. Găsiți clienți cu ajutorul reclamelor plătite

Marketingul pe canale cu plată este ceva ce probabil ați întâlnit într-o formă sau alta. Alte denumiri pentru acest subiect includ Search Engine Marketing (SEM), publicitate online sau plată pe clic (PPC). Foarte des, specialiștii în marketing utilizează acești termeni în mod interschimbabil pentru a descrie același concept – traficul achiziționat prin anunțuri online. Marketerii se feresc frecvent de această tehnică, deoarece costă bani. Această perspectivă vă va pune într-un dezavantaj semnificativ. Nu este neobișnuit ca companiile să deruleze campanii PPC cu bugete neplătite. De ce? Pentru că oricum ar trebui să generați un ROI. Această postare trece prin elementele de bază ale cum.

8. Amplificați conexiunile 1: 1 cu e-mail marketing

Marketingul prin e-mail are un rap rău. De ce? Pentru că, în majoritatea cazurilor, este spam. Când este executat corect, marketingul prin e-mail poate fi incredibil de puternic. Trucul este să acordați prioritate conexiunii om-om peste vânzare. Echilibrează automatizarea cu o atingere personală. Această postare vă va învăța cum.

9. Creșteți vânzările incrementale prin marketingul afiliat

Este greu de crezut că Internetul are acum mai multe decenii. Marketingul afiliat a existat încă din primele zile ale marketingului online. Este o soluție excelentă pentru companiile care sunt averse împotriva riscurilor sau care nu au bugetul pe care să le cheltuiască pentru costurile de marketing inițiale. Utilizați marketingul afiliat pentru a crea un nou flux de venituri pentru comerțul electronic sau afacerea dvs. B2B.

10. Fă-te văzut cu ajutorul SEO

Motoarele de căutare sunt un canal puternic pentru conectarea cu noi segmente de public. Companii precum Google și Bing caută să își conecteze clienții cu cea mai bună experiență de utilizator posibilă. Primul pas al unei strategii SEO puternice este să vă asigurați că conținutul și produsele site-ului dvs. web sunt cele mai bune dintre ele. Pasul 2 este să comunicați informațiile despre experiența utilizatorului către motoarele de căutare, astfel încât să vă poziționați în locul potrivit. SEO este competitiv și are reputația de a fi o artă neagră. Iată cum puteți începe în mod corect.

11. Cu ajutorul unui PR vă puteți face auzit

Ați lansat un produs sau un serviciu uimitor. Acum ce? Acum, trebuie să scoateți cuvântul afară. Când se face bine, PR bun poate fi mult mai eficient și mai puțin costisitor decât publicitatea. Indiferent dacă doriți să angajați o agenție de lux sau un consultant extraordinar, asigurați-vă că știți ce faceți și ce tipuri de ROI să vă așteptați. Relațiile sunt inima și sufletul PR. Acest ghid vă va învăța cum să ignorați zgomotul și să vă concentrați pe rezultate substanțiale, măsurabile.

12. Lansează-ți strategia socială

Strategia dvs. de socializare este mai mult decât un simplu profil Facebook sau feed Twitter. Atunci când sunt executate corect, social media este un motor puternic de implicare a clienților și un driver de trafic web. Este ușor să fii captat de hype și să creezi profiluri pe fiecare site social. Aceasta este abordarea greșită. Ceea ce ar trebui să faceți în schimb este să vă concentrați pe câteva canale cheie în care marca dvs. este cel mai probabil să ajungă la clienții și potențialii cheie. Această postare vă va învăța cum să faceți apelul la judecată.

13. O notă rapidă pe mobil

Majoritatea companiilor nu sunt optimizate pentru web-ul mobil și aceasta este o problemă. Operăm într-o lume multiplataforma. Smartphone-urile și tabletele preiau controlul. Dacă nu vă optimizați site-ul pentru vizitatorii de pe dispozitive mobile, probabil că pierdeți bani. Aflați cum să creați o abordare mobilă bazată pe date. Acest ghid vă va ajuta să învățați corzile.